Soc en Xavier Almeda.

Dissenyador d’interiors gironí, enamorat de la meva ciutat i apassionat per conèixer altres cultures i maneres de viure.

Format a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot (Girona), vaig començar en el món de l’interiorisme com a tècnic en el sector de la fusteria i, més tard, en despatxos de projectes de disseny d’interiors i mobiliari. El 2008, empès per la inquietud de dur a terme projectes propis, vaig iniciar la meva pròpia aventura empresarial amb Almeda Estudi.

Soc l’Hoanna Giró.

Dissenyadora d’interiors gironina, apassionada del món de l’art i tot el que té a veure amb el disseny, la fotografia, el sector audiovisual, la il·lustració, l’arquitectura, l’interiorisme i la decoració.

Finalitzats els estudis de Belles Arts a la Universitat de Barcelona, vaig enfocar el meu futur professional cap a la branca artística del disseny d’interiors. Em vaig formar a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot (Girona) i seguidament em vaig incorporar a Almeda Estudi.

Almeda estudi entén el disseny d’interiors com una eina per a oferir respostes estètiques i funcionals als espais, donant un caràcter únic i diferent a cada projecte. Creiem en el treball multidisciplinari i per això col·laborem estretament amb el reconegut Estudi Creatiu aeiou de Girona.

Almeda Estudi acompanya el client en tot el camí: des de la fase inicial de creació, passant per la de disseny, i acabant amb el seguiment de l’obra i la finalització del projecte.